tapai szabina

A Blikk csütörtökön értesült arról hogy a 2013-ban összeházasodott pár valójában már nem él együtt. Nem olyan rég a Blikk írt arról hogy a sportoló sztárpár kapcsolata ismét mélypontra jutott amiről több barátjuk is beszámolt.


Kapcsolat Tapai Szabinaval Portrait Diamond Earrings Handball

Barátaik azt állítják hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága válságba került.

. Tápai Szabina végre megszólalt a házasságáról. A pár egyébként 2013-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent és három közös gyerekük van a legkisebb tavaly nyáron született megKorábban Tápai Szabina már nyilatkozott arról hogy küzdelmes kapcsolat és házasság az övék közeli ismerőseik pedig arról számoltak. Még több friss hír.

Nem is olyan rég felreppentek a hírek hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága is zátonyra futott. Tápai Szabina gyakran enged betekintést a mindennapjaiba a követői számára. Kucsera Gábor és felesége lehetséges szakításától volt hangos a média de Szabina végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Tápai Szabina őszintén beszélt Palik László műsorában mi is történt velük férjével Kucsera Gáborral. Azt pedig végképp nem tartja jó dolognak hogy gyerekek akarnak influenszerek lenni eredmények nélkül. Tiszta vizet öntött a pohárba Tápai Szabina.

Mindent megtesznek hogy megmentsék zátonyra futott házasságukat. Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák dolgoztak rajta de. Tápai Szabinával sok követője tud azonosulni hiszen gyakran megosztja egy háromgyerekes anyuka mindennapi nehézségeit.

Tápai Szabina a napokban Palik László Három Igazság című műsorának vendége volt ahol röviden a kapcsolatáról is mesélt. Elkapta a koronavírust Molnár Andi. Az élet többször állította kemény próba elé Tápai Szabina és Kucsera Gábor szerelmét az elmúlt 15 évben akiknek ezúttal is meg kell küzdeniük egymásért.

Tápai Szabina őszintén beszélt Palik László műsorában mi is történt velük férjével Kucsera Gáborral. A Ripost-nak elmondta már egy hete otthon fekszik és igyekszik megerősödni de biztos benne hogy oltás nélkül sokkal rosszabbul érezné magát. Bár a sport mindkét közösségimédia-személyiségnek nagy szerepet foglal el az életében ezúttal kimaradt az edzés a csajos napból.

Tápai Szabina és Dér Heni már régebb óta jó kapcsolatot ápolnak. Szabina arról is beszélt hogy nem szereti az influenszer kifejezést mivel ő előbb volt eredményes sportoló mint ismert ember. Mára azonban mind a ketten visszavonultak kicsit a rivaldafényből.

Egy kis szomszédolásra azonban volt idejük. A mi házasságunk egy óriási hullámvasút - mondta szűkszavúan a műsorban ahol azt is elárulta hogy Kucsera Gáborral tudatosan vonultak vissza a nyilvánosságtól úgy érzi ugyanis hogy a szereplés nem feltétlenül tett jót a házasságuknak. A tartalmakkal amelyeket megoszt az Instagram-oldalán sok anyuka tud azonosulni hiszen.

Már egy hete az ágyban vagyok fáradtnak érzem magam kezdetben nagyon fájt a fejem most már csak köhögök és sokat pihenek. Bár ezt a felek nem erősítették meg a párhoz közeli ismerősök úgy nyilatkoztak Tápai Szabina és Kucsera Gábor már nem él egy fedél alattA sportolónő Palik László műsorának volt a vendége ahol tiszta vizet öntött a pohárba írja a Bors. Megőrül a net Tóth Andi és Andrei Mangra közös videójáért.

Tápai Szabina kézilabdában Kucsera Gábor pedig kajaksportban nyújtott kimagasló teljesítményt. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében is idejét keveselte. Tápai Szabina elmondta hogy mi van közte és Kucsera Gábor között.

A válogatott kézilabdázó Palik Lászlónak a Palikék Világa by Manna csatornán adott interjút és beszélt többek között arról miből élnek ma az élsport után.


Pin En Handball


Szabina Tapai Right Handball Jelena Jankovic Win Or Lose


Tapai Szabina Mini Dress Hotties Fashion


Pin By Szolath Miklos On Lanyok In 2022 High Neck Bikinis Bikinis Swimwear


Pin En Team Handball


Tapai Szabina Tapai Szabina Handball


Tapai Szabina


Pin On Handball The Best Sport In The World


Pin On Barbara

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel